Waarom uw woning verkopen bij NK Immo?

Omdat wij u volledig door deze transactie loodsen!

  • Waardebepaling

Een goede verkoop begint bij een correcte vraagprijs.

Op basis van verschillende waardebepalende factoren komen wij tot een realistische en eerlijke prijszetting van uw pand.

Vraag vandaag nog uw gratis schatting aan!

  • Verkoopsdossier

Wij stellen het volledige verkoopsdossier samen, zodat dit voldoet aan alle wettelijke verplichtingen.  • Publiciteit

Een pand aan de man brengen, daar hoort goede publiciteit bij.

Naast een reclamebord aan uw eigendom, zetten wij in op de digitale markt door uw pand op verschillende grote vastgoedwebsites en sociale media te publiceren.

Daarnaast krijgt iedere bezoeker een aantrekkelijke pandbrochure, zodat zij steeds een beknopt, duidelijk overzicht van het pand hebben.

  • Plaatsbezoeken

Wij organiseren in overleg met uw agenda en die van de potentiële kopers de plaatsbezoeken. Wij staan ter beschikking van geïnteresseerde kopers om al hun vragen te beantwoorden, zowel tijdens het plaatsbezoek als erna.

  • Opvolging voor verkoper

Als verkoper is het heel belangrijk om te weten wat er met uw pand gebeurt. Maandelijks krijgt u van ons een uitgebreide rapportering. Uiteraard staan wij ook steeds telefonisch of fysiek ter beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

  • Compromis

Eens er een overeenkomst is bereikt tussen koper en verkoper stellen wij het compromis op. Wij werken steeds met de nieuwste versie opgesteld door het CIB. Tot slot wordt dit eerst voorgelegd aan de notarissen alvorens tot ondertekening over te gaan.

  • Notariële akte

Na het ondertekenen van het compromis dragen wij het volledige vastgoeddossier over aan de behandelende notaris voor de opmaak van de notariële akte.

Wij blijven ter uwe beschikking tot na het verlijden van de akte!
NK Immo wenst u een meerwaarde te geven bij de overdracht van uw pand.

Mocht het pand ondanks onze vele inspanningen niet verkocht zijn, bent u ons volgens het "no cure - no pay" principe geen vergoeding verschuldigd.

Extra diensten:

Verzekeringen

Verzekeringen

Bij NK Verzekeringen kan u terecht voor al uw verzekeringen, gaande van brandverzekering, familiale, auto tot schuldsaldoverzekering en pensioensparen.

Lees meer
Kredieten

Kredieten

NK Verzekeringen is tevens erkend kredietmakelaar. Via Hypo Expert kunnen wij bij diverse maatschappijen leningen plaatsen aan een scherp tarief.

Lees meer
Energie

Energie

U kan bij ons terecht voor het scherpste energiecontract op maat!

Maak reeds uw simulatie via onderstaande link.

Lees meer